Team Sportia sponsrar triathlon-lopp

I samband med Vattenfall World Triathlon Stockholm öppnar Team Sportia upp en ny butik, specialiserad på cykling, simning och löpning.

Enligt ett pressmeddelande ökar intresset för Vattenfall World Triathlon Stockholm varje år. Nu kliver Team Sportia in som huvudsponsor till tävlingen.

– Tävlingen är centralt belägen i Stockholm med ett stort publikunderlag. Det är viktigt för Team Sportia att synas ihop med triathlonsporten. Vi vill bidra till att sporten växer ännu mer genom att öka intresset för cykling, löpning och simning, säger Pelle Lindkvist, försäljningschef på Team Sportia, till Dagens Media.

I slutet av mars meddelande Team Sportia också att kedjan går in som ny huvudsponsor till Västkusten Runt samt Hisingen Runt.

I samband med loppet kommer Team Sportia att lansera en ny klädkollektion tillsammans med Vattenfall World Triathlon Stockholm. Kedjan har också öppnat en ny butik i Barkaby som är specialiserad på simning, cykling och löpning.

Ett butikstält kommer också att sättas upp i start- och målområdet.

– Där kommer besökarna kunna ta del av Team Sportias utbud av triathlonprodukter och personalens expertis inom sporten. De har stor erfarenhet av Sveriges största tävlingar och deras partnerskap bekräftar att vår tävling är ett av framtidens stora idrottsevenemang, säger Martin Bengtsson, kommersiell chef på Vattenfall World Triathlon Stockholm, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ:

Publicerad 2015-04-23 06.06Uppdaterad 2015-12-06 12.03

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: