Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Swedish Meal Time kastar korv med Big Steve

Publicerad: 22 april 2015, 06:43
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Flera Youtube-profiler kommer att åka runt i Stockholm och genomföra utmaningar på fredagen.


Ämnen i artikeln:

Youtube

Filmen där Youtube-profilerna Regular Ordinary Swedish Meal Time lagar köttbullar har över 7,1 miljoner visningar på Youtube. Nu ska gruppen, tillsammans med andra Youtube-profiler som Big Steve och STHLM Panda genomföra en rad utmaningar i Stockholm.

Bakom arrangemanget står engelsmannen Craig Dixon, som tillsammans med Steve "Big Steve" Babb äger företaget Knights of the North.

– Nu för tiden är det mycket konkurrens mellan olika länder för att attrahera turister. Youtube och sociala medier är det bästa sättet att göra det på. Hela idén är att de här utmaningarna ska genomföras tillsammans med turister, säger Craig Dixon till Dagens Media.

Youtube-personerna kommer att åka runt i en röd Londonbuss och utmaningarna kommer att handla om allt från iskalla bad i Årstaviken till korvkastning. Andra Youtubare som kommer vara med är Malvin Studios, Moa Murderess, Klas Eriksson och Egons Life.

– Alla de här personerna är sådana vi känner och som har många fans. Det är en rolig sak att göra det här tillsammans samtidigt som vi kan visa upp Stockholm och Sverige för resten av världen.

Eventet kommer att ske under fredagen.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Youtube

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.