Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Svenska Spel går in med 48 miljoner till hockeyn

Publicerad: 14 September 2015, 11:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:52

Svenska Spel skriver nytt sponsoravtal med Hockeyallsvenskan.


Ämnen i artikeln:

Svenska Spel

Dagens Media kunde tidigare berätta att Svenska Spel valt att avsluta sponsorsamarbetet med SHL då parterna inte kunde komma överens om ett nytt avtal.

Men tidigare i år förlängde Svenska Spel avtalet med Svenska Ishockeyförbundet och nu förlänger man alltså även med Hockeyallsvenskan.

Enligt ett pressmeddelande tillför avtalet 48 miljoner kronor till Hockeyallsvenskan under sex år, vilket är en ökning med 6 miljoner kronor jämfört med det tidigare avtalet.

Dessutom finns utrymme för en bonus på 0,5 miljoner kronor per år.

Sammantaget har de två sponsringsavtalen utökats med 36 miljoner kronor.

– Svenska Spel har varit svensk ishockeys huvudsponsor i drygt 20 år och spelat en betydande roll i utvecklingen av svensk ishockey. Med kombinationen av stöd till elit och bredd inom ramen för våra samarbeten med Svenska Ishockeyförbundet och Hockeyallsvenskan fortsätter vi nu ge rätt förutsättningar att ta hockeyn ytterligare steg framåt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel, i pressmeddelandet.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Svenska Spel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.