Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Stockholm City Bikes får nya sponsorer

Publicerad: 1 april 2014, 11:02
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:42

Gallerian och Mood blir nya sponsorer för de omkring 1000 cyklar som snart kommer att rulla på Stockholms gator.


Förra året sponsrades Stockholm City Bikes av researrangören Airtours. Dessförinnan har bland andra Svenska Dagbladet och Alvedon sponsrat cyklarna, som tillhandahålls av Clear Channel.

Nu blir det alltså AMF Fastigheter, i form av Gallerian och Mood, som kommer att exponeras på Stockholm City Bikes.

– Det känns jättebra. Syftet är givetvis att vara varumärkesbyggande för de här två varumärkena. Vi har sneglat och tittat på möjligheterna innan. Våra anläggningar är ju i city och i och med cyklarna kommer vi ju att synas i hela stan, säger Anders Pettersson, kommersiell chef Retail, AMF Fastigheter, till Dagens Media.

Målet med satsningen är att öka besöken i Mood och Gallerian. Sponsoravtalet gäller från och med i vår fram till säsongens slut 2015. Anders Pettersson vill inte berätta exakt vad det kostar att synas på cyklarna, men han uppger att det inte är en billig historia.

– Det får du ta med dem. Men det är ju inte direkt en billig investering. Det här är en långsiktig satsning och då kostar det pengar, säger han.

Pär Ullrich

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.