Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Stena förlänger med Match cup

Publicerad: 19 November 2010, 05:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:31

I år har Stenasfären varit titelsponsor till Match Cup Sweden. Nu har Stena bestämt sig för att fortsätta samarbetet, som kostar dem 4 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Stena Line

- I år har vi testat på det här projektet och vi tycker att det har varit väldigt lyckat. Det är ett väl fungerande arrangemang, säger Lena T Alving, event och marknadschef på Stena bulk.

Stena bulk samlar koncernens alla bolag, som rederier, fastigheter, offshore drilling och finans, under ett paraply. I år har man för första gången valt att göra gemensamma sponsoraktiviteter.

Stena har bland annat en gemensam dag på Marsstrand där dotterbolagen ordnade föreläsningar och höll i olika sociala arrangemang. Även om bolagen ser olika ut har alla ett intresse i Match Cup Sweden, säger Lena T Alving.

- Arrangemanget ligger oss varmt om hjärtat eftersom det är i Göteborg och vårat huvudkontor är i Göteborg. Dessutom finns det en sammankoppling till hav och vind som passar oss väldigt bra, säger hon.

Investeringen är ganska stor för Stena som huvudsponsor.

- Vi lägger in ungefär 4 miljoner kronor på det här, säger Lena T Alving.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Ämnen i artikeln:

Stena Line

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.