Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Sponsorer ska finansiera Bagges och Wahlgrens bygge

Publicerad: 3 Maj 2010, 06:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:52

Nygifta paret Laila Bagge och Niclas Wahlgren bygger hus på Lidingö. Enligt Expressen planerar TV4 Plus att göra tv av bygget - och låta sponsorer delfinansiera produktionen.


Enligt tidningen finns en rad potentiella sponsorer inom inrednings köks- och byggbranschen som är villiga att betala för exponering i tv-rutan.

En företagare säger till Expressen att pr-byrån Venue Media erbjudit sponsringsplats i programmet – och att priset uppgick till 500 000 kronor.

- Pr-företaget berättade att de jobbade med Laila Bagges och Niclas Wahlgrens program. Paret skulle ha hört talas om min produkt och var i "eld och lågor över den". Det handlade om ett stort terassdäck, värdigt ett lyxbygge, säger företagaren till tidningen.

Venue Medias vd Emma Olofsson förnekar dock att företaget fått ett sådant erbjudande och menar att företagaren är besviken för att han inte fått vara med i programmet.

Anton Glanzelius, programchef på TV4 :

- Jag kan faktiskt inte svara på det, det är i nuläget en hypotetisk fråga. Vi betalar för fullpris till Titan för produktion och det är de enda som vi förhandlar med, säger han till Expressen.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren har tidigare låtit företag sponsra sitt bröllop.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.