Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Sony växlar upp med Way Out West

Publicerad: 5 April 2013, 05:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:50

Sony blir presentatör för Way Out West. Det är en utveckling av mobiljättens sponsorskap av festivalen, som inleddes 2009.


Ämnen i artikeln:

Way out WestSony

Sedan tidigare står det klart att bland andra Vagabond och Weekday sponsrar Way Out West.

Sedan 2009 har även Sony Mobile varit en sponsor, men nu väljer alltså mobiljätten att växla upp sitt sponsorskap och att låta modervarumärket Sony gå in som presentatör för årets upplaga av festivalen.

– Way Out West är Sveriges i särklass bästa musikfestival och det känns extra kul att vi i år blir festivalens presentatör. Vår målgrupp är nyfiken, kreativ och delar vårt hjärta för underhållning och därför är Way Out West en perfect match för Sonys varumärke. Utöver det är det förstås en underbar mötesplats och ett epicentrum för populärkultur, säger Martina Johansson, nordisk varumärkeschef på Sony Mobile i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare sponsrar Sony även festivalen Stockholm Music & Arts. Syftet är att "befästa Sonys roll som världsledande underhållningsföretag".

Way Out West går av stapeln i Göteborg den 8-10 augusti. Bland de klara artisterna finns bland andra Neil Young & Crazy Horse, Kendrick Lamar och The Knife.

Sony Mobiles byråteam:

Reklambyrå: CP+B

Eventbyrå: Grandins Flying Circus

PR-byrå: Jung Relations

Mediebyrå: PhD

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Way out WestSony

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.