Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Shortcut jobbar gratis åt coronadrabbade kunder

Publicerad: 18 mars 2020, 07:00

Anders Brinck, vd på Shortcut Media Group.

Produktionsbolagskoncernen Shortcut bjuder kunder inom event och underhållning som drabbats av coronautbrottet på gratisarbete.

Ämnen i artikeln:

Bond Street Film

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Det är framför allt arbete inom filmproduktion, livesändning och animation som Shortcut-koncernen nu bjuder kunderna på. Erbjudandet gäller alla bolag inom koncernen, det vill säga Bond Street Film, Frost Studio och Shortcut Produktion i Stockholm samt Oddway Film i Göteborg. 

– Vi har många kunder inom event- och underhållningsbranschen och ser att de drabbas otroligt hårt av coronavirusets spridning, med av- och ombokningar samt inställda evenemang. Det känns viktigt att hålla ihop i oroliga tider och om vi kan dra ett litet strå till stacken ska vi självklart göra det. Förhoppningsvis kan vi hitta lösningar som tillfälligt möjliggör fler digitala events med färre resor och fysiska möten, säger Anders Brinck, vd på Shortcut Media Group.

Erbjudandet gäller till 16 maj och totalt erbjuds varje kund upp till 20 timmars gratisarbete, vilket motsvarar cirka 20-25 000 kronor i värde.

– Förutom att hjälpa till med kommande behov kommer vi att kontakta våra kunder och erbjuda delkrediteringar för projekt som pågår just nu. Ambitionen är att det ska ge ett litet tillskott i projektbudgetarna för pågående projekt, bidra till att få ihop budgeten för kommande projekt och underlätta paketering av kommunikation där det behövs framöver.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev