Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Event/sponsring

SEFS slår ihop sina event

Sponsrings- och eventföreningen slår ihop Branschforum och Gyllene Hjulet för att skapa upplevelseindustrins största evenemangsdag.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Publicerad: 23 Januari 2014, 05:43
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:50

Ämnen i artikeln:

Gyllene HjuletSponsrings- och eventföreningen

Beslutet innebär att branschtävlingen Gyllene Hjulet flyttas fram och anordnas tillsammans med seminariedagen Branschforum den 15 maj.

Temat för dagen, som genomförs tillsammans med Stockholm Visitors Board och Stockholm Globe Arenas, blir ”The story behind”, med syfte att lyfta människorna bakom de stora evenemangen.

– Vi har bland annat tillfrågat Art Thompson, den tekniska producenten bakom Red Bulls rymdhopp, och Hamish Hamilton, som producerade Beyoncés mellanakt i Super Bowl.

Gyllene Hjulet-galan kommer dessutom att gå av stapeln på Globenannexet, ”bakom kulisserna” till Robbie Williams som spelar på Globens stora scen samma kväll.

– Drömmen är att få Robbie Williams till Gyllene Hjulet, säger Niklas Birgetz.

Branschforum och Gyllene Hjulet kommer att arrangeras tillsammans med Sponsrings- och eventföreningens nya eventbyrå. Efter en upphandling under hösten föll valet på Eventum.

Det är första gången på länge som föreningen samarbetar med en större byrå.

– Eventum har gedigen erfarenhet och visar samma intresse som vi av att bygga branschen. Det är viktigt att ha en samarbetspartner som har samma syn som vi på sponsring och event som framtidens kommunikationskanal.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.