Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

SEFS plockar in nya chefer

Publicerad: 18 augusti 2017, 06:47
Uppdaterad: 18 augusti 2017, 08:18

Victoria Jansson och Ulrika Molin börjar nytt jobb i höst.

Ulrika Molin går in som vd och Victoria Jansson blir marknads- och kommunikationsansvarig när Sponsrings & Eventföreningen rekryterar inför hösten.


Ulrika Molin har tidigare varit vd på mediebyrån Vizeum. Hon kommer senast från en vd-tjänst på kommunikationsbyrån Blomquist & Co.

– Jag ser fram emot att tillsammans med medlemsföretagen, styrelsen och min nya kollega driva sponsrings- och eventbranschen framåt. Det händer mycket som gör att upplevelsebaserad marknadskommunikation blir än mer viktig i framtiden och jag tycker att det ska bli fantastiskt spännande att bidra till denna utveckling, säger hon i en kommentar till det nya uppdraget.

Victoria Jansson lämnar sin roll som operativ projektledare på Egmont Publishings event- och marknadsavdelning.

– Det ska bli en rolig och spännande utmaning. Många har förstått att sponsring och event är en mycket effektiv marknadsföringsmetod, men inte tillräckligt många. Jag kommer att jobba för att fler ska förstå effekten av värdeskapande kommunikation som bidrar till innovativa varumärkesupplevelser som väcker känslor och engagemang.

Styrelseordförande Ricky Strandberg beskriver rekryteringarna som ett led i SEFS utveckling.

– Styrelsen ser stora möjligheter att utveckla verksamheten de kommande åren och vi vill att fler ska inse värdet av intresse- och upplevelsebaserad kommunikation. Därför har vi identifierat ett antal strategiska förändringar som behöver implementeras av nya, drivna medarbetare. Ulrika och Victoria bildar den dynamiska duo som behövs för att göra det. Båda är extremt positiva, har en strategisk syn och får samtidigt saker att hända. De är ett dreamteam för oss och våra medlemmar.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.