Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Schwarzkopf sponsrar modeveckan

Publicerad: 16 December 2010, 14:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:27

Sedan 2008 har Mercedes-Benz och Max Factor stått som huvudsponsor för Mercedes-Benz Fashion Week. Nu går även Schwarzkopf in som officiell sponsor.


Ämnen i artikeln:

Mercedes-Benz

- För oss är mode en väldigt viktig del och vi tar catwalken till salongen, säger Schwarzkopf affärschef Klas Bellinder till dagensmedia.se.

Kopplingen till mode syns i "Schwarzkopfs essensial looks" där de ser på samtidsforskning och det senaste på catwalken i London, Milano och Paris för att urskilja de fyra hetaste kommersiella hårtrenderna för säsongen. Därefter paketerar de resultatet och skickar ut det för att utbilda frisörer om vad som är trendigt.

- Samarbetet med Mercedes Benz Fashion Week känns naturligt och bekräftar just hårets betydelse inom modet, säger Klas Bellinder.

På modeveckan kommer det finnas ett kreativt team från Schwarzkopf och de använder även veckan till marknadsföring av deras produkter.

Klas Bellinder vill inte kommentera hur mycket pengar de lägger på Mercedes-Bentz Fashion week.

- Det är konfidentiellt, säger han.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Ämnen i artikeln:

Mercedes-Benz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.