Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Reinfeldt nappade – efter två års jobb

Publicerad: 2 Oktober 2012, 10:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

Tidningen Passion for Business anordnar ett event med Fredrik Reinfeldt. Att få med statsministern på eventet har tagit flera år, men tidningen tror på fler stora namn i framtiden.


Nästa fredag kommer Fredrik Reinfeldt att prata om kvinnors företagende och ledarskap på ett event lett av Passion för Business, ett affärsmagasin för kvinnor.

– Vi gjorde en intervju med Fredrik Reinfeldt för två år sedan och då gjorde vi en första förfrågan. Sedan har vi legat på. Efter en lång bearbetning fick vi ett ja, säger Åsa Mattsson, senior redaktör på Passion for Business, till dagensmedia.se.

Passion for Business riktar sig till kvinnor i karriären, som exempelvis egenföretagare. Enligt Åsa Mattsson ska samtalet med Fredrik Reinfeldt också handla om kvinnors ledarskap.

– Fredrik Reinfeldt har ett äkta engagemang och är mycket engagerad i målgruppen. Vårt fokus är kvinnors företagande och ledarskap och vi ska prata om hur han ser på hur man kan förändra affärsklimatet, säger hon.

Hur stort intresse har det varit för eventet?

– Vi brukar ha ett stort intresse för våra events, men nu är det fantastiskt mycket större än vanligt. Vi har också flyttat eventet så att vi kan få plats med fler. Nu har vi plats för dubbelt så många, men vi kommer nog att få tacka nej till vissa ändå.

Vad har ni för kommande namn?

– Jag kan inte avslöja några namn nu, men vi kommer att fortsätta att ligga på den här nivån. Det finns ju inte mer än en statsminister i Sverige, men eventet innan hade vi Maud Olofsson som pratade.

Vad har ni mer på gång?

– Vi ska satsa mycket på eventen och försöka göra det bästa möjliga av dem. Vi ska dessutom bygga ut vår sajt under nästa år. Vi ska se till att man kan se våra events på sajten. Vi har ju läsare och medlemmar i andra städer än Stockholm, så vi kommer utnyttja de tekniska möjligheterna mer.

Sponsorerna för eventet med Fredrik Reinfeldt är Tele2, BMW, Företagarna, Marriott och Mazars.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.