PS Communication satsar på film

Tv-producenten Charlotta Beigren från Silverback blir ansvarig för det nya området.

Charlotta Beigren har tidigare jobbat med filmproduktion på eventbyrån Bodén & Co, tillsammans med PS Communications vice vd Ola Bringle. Nu får hon ansvaret för att bygga upp en konkurrenskraftig filmavdelning på PS Communication.

– Jag har jobbat med tv-produktion i 20 år och håller det varmt om hjärtat. PS Communication vill gärna bredda sitt erbjudande mot film men har hittills inte haft erfarenheten, intresset och expertisen, säger Charlotta Beigren.

Filmsatsningen är en del i PS Communications strategi att skapa hela varumärkesupplevelser åt kunderna, med kommunikation för alla sinnen.

– Film spelar på känslor som inte en powerpoint-presentation kommer åt. Samtidigt kan en film inte ersätta en inspirerande talare, det blir ett kompleent som spelar på känsloregistret.

Satsningen är begränsad inledningsvis och i dagsläget är inga ytterligare externa rekryteringar aktuella. Men i samband med flytten till Rooms gamla lokaler på Kungsholmen hoppas Charlotta Beigren kunna expandera ordentligt, med fler rekryteringar. 

– Film kommer bli en stor del av PS Communications erbjudande och vi hoppas kunna ha all nödvändig kompetens internt. I de nya lokalerna kommer det finnas gott om yta för tv-produktion.

Publicerad 2010-10-28 12.28Uppdaterad 2015-12-06 15.34

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: