Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

PS Communication gör teaser för Gyllene Hjulet

Publicerad: 16 mars 2016, 10:35
Uppdaterad: 16 mars 2016, 10:39

PS Communication och vd:n Patrick Walldén har huvudrollen i tredje och sista teaserfilmen för Gyllene Hjulet.


Ämnen i artikeln:

Gyllene HjuletPS Communication

PS Communication grundades 1997 och har idag växt till att ha sex kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Några företag man jobbat med är Coop, Stora Enso och IBM.

I filmen ses Patrick Walldén, vd för PS Communication, nästan maniskt tillbe sina tidigare vinster i Gyllene Hjulet likt en skurk från en gammal Bondfilm. Med filmen vill man visa att det är viktigt att byråer deltar i tävlingen..

– Först och främst är det kul att ha fått en förfrågan att göra filmen. Den är vår hälsning till branschen, med lite glimt i ögat och lagom galenskap, där man kanske inte erkänner att man vill vinna fast verkligheten är en annan. Det är viktigt att delta även om man inte vinner för det stärker hela event- och sponsringsbranschen, säger Patrick Walldén till Dagens Media.

Hur kändes det att stå framför kameran?

– Man måste våga bjuda på sig själv och allt man ser i filmen är improviserat och lite på volley, men det återspeglar hur verkligheten är i vår bransch. Man måste kunna anpassa sig efter olika situationer. Det var en kul inspelning och det påminner lite om skurken Blofeld från James Bond.

Får vi se mer av dina skådespelartalanger i framtiden?

– Det ska vara om Game of Thrones ringer och behöver en ond kejsare, eller varför inte en ny Sagan om Ringen-trilogi. Nu vet jag, kanske en Game of Wheels, det hade väl passat bra?

Samtidigt som den sista trailern släpps avslöjar Sponsrings- & Eventföreningen namnen på personerna som ska leda galan.

Det är inga mindre än Carolina Klüft och Magnus Sallbring som får ansvaret.

Carolina Klüft har en lång och framgångsrik friidrottskarriär bakom sig och är nu programledare för Viasats sportsändningar.

Magnus Sallbring sitter i Sponsrings- & Eventföreningens styrelse och är till vardags hr- och marknadsdirektör på Atea. Han har tidigare vunnit Gyllene Hjulet vid två tillfällen, för ATEA Landslagsläger (Årets långsiktiga 2015) och Sverigestafetten (Årets interna event 2014).

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.