Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Petré bjuder alla på fest

Publicerad: 29 maj 2009, 11:05
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:35

Petré Events blir först ut att lyfta på repet och släppa in alla som vill på kändisfest. I samarbete med livebloggen.se publicerar eventbyrån direktsända bilder från röda mattan på sin hemsida. Tekniken kommer att användas bland annat på sommarens största galapremiär, den senaste Harry Potter-filmen.


Kameramannen på plats på den aktuella festen laddar ut vimmelbilderna på nätet direkt när de tagits.

- Jag har tänkt på det här länge och när livebloggen.se var intresserade av ett samarbete bestämde vi oss, säger Johan Petré.

Tanken är att ge fler chansen att uppleva de glamourösa festerna och att underlätta för exempelvis bloggare som kan länka direkt till bilderna på sajten. I framtiden kan det bli aktuellt att även livesända eventet med rörlig bild.

- Vi är först ut med den här tjänsten. Det här blir ett säljargument och många kunder tycker att det är en rolig och bra idé, säger Johan Petré.

Nyligen vann Petré Events dragkampen om att få arrangera lanseringen av den kommande filmen "Harry Potter och halvblodsprinsen" som är sommarens största galapremiär.

- Det var flera saker som spelade in när vi gjorde valet, men den här lösningen med bilderna tror vi på, säger Annelie Wadman, marknadschef på Sandrew Metronome.

Enligt uppgifter till Dagensmedia betalar Sandrew Metronome Petré Event cirka en halv miljon kronor för lanseringsfesten.

Linus Kannerberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.