onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Pet Sounds och Carlsberg i livesamarbete

Publicerad: 25 november 2019, 12:32

Foto: Pet Sounds/Carlsberg

Skivbutiken Pet Sounds och Carlsberg går ihop för att lyfta livescenen.

Ämnen i artikeln:

CarlsbergEvent

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Under den senaste tiden har Stockholms livescen blivit allt mindre på grund av flera nedläggningar. Mot bakgrund till denna utveckling har vinylbutiken Pet Sounds och Carlsberg ingått ett partnerskap för att stärka olika scener i storstaden. 

Samarbetet ska både mynna ut i mer liveunderhållning och DJ-sessions på utvalda ställen så som Debaser Strand, Fotografiska och i Pet Sounds skivbutik. Spelningarna kommer även spelas in och gå att streama via Pet Sounds sajt och Youtubekanal. 

– Pet Sounds är i dag en musikalisk institution med en stark förankring i musik-Sverige. Det känns därför väldigt bra att tillsammans med dem kunna bidra till att livescenen stärks, säger Micke Johansson, Sr Brand Manager på Carlsberg Sverige, i ett pressmeddelande. 

Samarbetet består också av en podd där Pet Sounds och Carlsberg kommer släppa avsnitt på samma tema. 

– Stockholm är en stad med otroliga musiker, både kända och okända. Det vore en enorm förlust för hela musikvärlden om de inte gavs möjlighet att träffa sin publik och växa. I Carlsberg Sverige har vi hittat en partner med stor kraft och förståelse för musik- och klubbvärlden, säger Stefan Jakobsson, grundare av Pet Sounds, i ett pressmeddelande. 

Dessutom lanserar ölvarumärket Guinness tidningen ”Stories” som kommer att finnas att läsa under spelningarna. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev