söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Pensionskampanj för 6 miljoner

Publicerad: 12 februari 2013, 12:03

Pensionsmyndigheten satsar på event på biograferna när man vill få folk att uppmärksamma det orange kuvertet.

Ämnen i artikeln:

CitatVizeum

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Snart skickas det orange kuvertet ut till svenskarna. Då passar Pensionsmyndigheten på att gå ut med kampanjen ”Vad får jag per månad?”.

Budgeten för årets kampanj ligger på 6 miljoner kronor. För det får Pensionsmyndigheten tv-reklam, banners, sökordsannonsering, bioreklam och event på biograferna – där myndighetens personal besöker biografer i åtta städer.

– Det här är första gången som vi åker ut och träffar människor på det här sättet, säger Anna Ryberg, kommunikationsstrateg på Pensionsmyndigheten, i ett pressmeddelande.

– Genom förra årets kampanj lärde vi oss mycket om vad som fungerar och inte för att nå fram med budskapet. Nu har vi gjort några justeringar i utformning och kanalval och hoppas kunna uppnå samma goda resultat som förra året, men till en lägre kostnad.

Pensionsmyndigheten har i år valt bort dagspressannonsering, för att istället annonsera på tidningarnas sajter. Reklamfilmerna ska rulla lokalt i TV4 och i Sjuan.

Målgrupp för kampanjen är pensionssparare i åldrarna 28-54 år, huvudsakligen kvinnor.

Bakom kampanjen står Citat och Vizeum.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev