Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Peak Performance klädsponsrar golf

Publicerad: 14 Juli 2011, 12:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:04

Peak Performance går in som klädsponsor till tre av tävlingarna på Europatouren.


Ämnen i artikeln:

Peak Performance

Det är under Nordea Masters i Stockholm, Omega European Masters i Schweiz och KLM Open i Holland som funktionärerna kommer att bära Peak Performance kläder.

– Vi har valt att sponsra dessa tre tävlingar eftersom de representerar våra tre viktigaste marknader, Norden med Sverige i fokus, Alpregionen samt Beneluxländerna, säger Jonas Ottosson, vd för Peak Performance, i ett pressmeddelande.

I år storsatsar Peak Performance på golfen – bland annat är British Open-spelaren Fredrik Jacobsson med vid produktutvecklingen.

– Vi har hållit på med golf i 19 år och tagit kunskapen som vi fått på berget, i och med skidåkningen, till en annan teknisk sport – vilket golf är. Det är ungefär samma målgrupp som åker skidor som också spelar golf, så det är en ganska naturlig koppling, säger Mary Petrini, marknadschef på Peak Performance, till dagensmedia.se.

Vad är målet med sponsringen?

– Vi vill visa upp våra tekniskt innovativa golfkläder med hög designfaktor för en bredare publik.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Peak Performance

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.