Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Passion Lab lanserar skola för sponsring

Publicerad: 5 december 2012, 05:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:02

Sponsringsbyrån Passion Lab, S&B, startar utbildningsprogrammet Sponsringsakademin, för att främja sponsringens utveckling.


Akademin ska bland annat anordna föreläsningar, seminarier och kurser, i samarbete med andra sponsringsaktörer, både svenska och internationella.

Från och med nästa år ska man även dela ut ett stipendium till någon som gjort något extra bra för att utveckla sponsringen.

– I mitt jobb ser jag dagligen exempel på hur sponsringen många gånger når fram och tränger igenom på helt andra sätt än traditionell reklam. Lika ofta ser jag rättighetsinnehavare som inte får ut full potential av den rättighet de besitter. För mig är det en utmaning att föra kunskap vidare till dem, precis som till resten av alla i vår bransch som på ett eller annat sätt jobbar med sponsring, säger Passion Labs grundare Daniel Hegborn i ett pressmeddelande.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.