Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Event/sponsring

Oatly värvar stjärnsimmerskan Sarah Sjöström

Världsrekordtagaren Sarah Sjöström ska vara med när Oatly tar fram en ny dryck mot idrottare.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se


Publicerad: 29 Maj 2015, 04:30
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:00

Ämnen i artikeln:

Oatly

Simmerskan Sarah Sjöström skriver kontrakt med Oatly, som är en tillverkare av alternativa mjölkprodukter.

– Vi ser inte det här som en traditionell pr-sponsring utan som en fantastisk möjlighet att få vara en del av och bidra till Sarahs strävan mot att bli en av de största simmarna genom tiderna, säger Tony Petersson, vd på Oatly, i ett pressmeddelande.

Sarah Sjöström har tidigare blivit tilldelad utmärkelsen "Årets nykomling" på Svenska Idrottsgalan 2009. Samma år tog hon världsrekord i 100 meter fjärilsim, vilket ledde till att hon fick utmärkelsen "Årets prestation" på Svenska Idrottsgalan 2010.

Enligt Oatly ska Sarah Sjöström bland annat bli en nyckelperson i Oatlys arbete med att ta fram en ny växtbaserad havredrykt som är speciellt inriktad mot idrottare.

– Jag älskar deras attityd och att deras budskap är genuint och äkta. Det känns fantastiskt att få vara en del av ett företag som faktiskt skapar förändring på riktigt. Det ska bli spännande att se vad samarbetet kommer att leda till, säger Sarah Sjöström i ett pressmeddelande.

Tidigare har Oatly också värvat surfaren Freddie Meadow.

Ämnen i artikeln:

Oatly

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.