Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag22.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Match.com startar samarbete med komiker

Publicerad: 6 februari 2015, 07:48
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:14

Under tio veckor kan medlemmarna på Match.com lära sig allt om dejtingvärlden. Detta i filmer av ståuppkomikern Yvonne Skattberg.


För att locka till sig fler kunder ger sig Match.com in i humorns värld. Tillsammans med ståuppkomikern Yvonne Skattberg har de startat ett eventsamarbete.

– Samarbetet infattar två saker. Förutom ett mingel för våra medlemmar i samband med premiären till hennes föreställning ska hon också dela med sig av personliga tips kring dejting i våra sociala kanaler, skriver Leyla Öfwerström, pr och social media-manager på Match.com Norden, i ett mail till Dagens Media.

Samarbetet ska pågå under tio veckor och Yvonne Skattberg ska alltså dela med sig av skämtsamma filmklipp till dejtingsajtens användare där hon berättar om ”dejtingkonstens gyllene regler”.

– Det är roligt med en annorlunda kampanj i en annars ganska klinisk miljö, säger Maria Frenceschi, producent på I luften Produktion, till Dagens Media och fortsätter:

– Det är tufft av Match.com att de använder sig av Yvonne. Det känns väldigt roligt att de använder sig av en kvinnlig komiker.

Yvonne Skatteberg hittade själv sin nuvarande respektive på sidan.

– Vi gillar alltid att lyfta riktiga, ärliga historier från människor som träffar via Match.com. Självklart hoppas vi att våra medlemmar uppskattar detta, säger Leyla Öfwerström.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.