Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Loppis med nätkänsla

Publicerad: 13 Augusti 2013, 12:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:35

Som sponsor till Stockholms kulturfestival passar Blocket på att flytta ut i den riktiga världen och anordna loppis.


Ämnen i artikeln:

Blocket

På lördag klockan 11 öppnar portarna till Blocketloppisen på Norrbro mellan Slottet och Gustav Adolfs torg. För andra året i rad sker loppisen i samband med Stockholms Kulturfestival

Förra året kom över 20 000 besökare och fyndade bland prylarna på Sergels torg. Med den nya placeringen hoppas arrangörerna att årets event blir ännu större.

– Vi vill att Blocketloppisen på Norrbro ska kännas som på nätet – man ska kunna hitta allt mellan himmel och jord. Förra året hade vi bland annat med en sportbil och en snöskoter som var publiksuccéer, säger Axel Nordman, projektledare för Blocketloppisen.

Exempel på prylar som annonsörer redan har tipsat Blocket om är en gammal pansartank, en retro brandbil och udda hemmabyggda saker.

– Det vore kul om vi också kunde hitta kändisprylar till salu. Någon som kanske fångat en artists klädesplagg som kastats ut till publiken under en konsert. Eller rentav en kändis som brinner för second hand och vill inspirera andra att konsumera mer hållbart, säger Axel Nordman.

Flera modebloggare kommer att finnas på plats med leksaksbytaraktivitet, däribland Sania Claus Demina, Emily Dahl, Flora Wiström och Hanna Bergström.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Blocket

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.