Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Liftare ska lyfta Stena Line

Publicerad: 30 Juli 2009, 11:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:17

I samband med Lysekils Womens Match Cup ställer Miami ut liftare som vill ta sig ned till färjelägret och vidare ut i Europa.


När VM i matchracing för damer går av stapeln i Lysekil är Stena Line på plats med tält och aktiviteter i Havsbadsparken. Men redan innan de bilburna besökarna når fram till tävlingsområdet hoppas Stena Line att nå dem, med falska liftare. Liftarna håller plakat med budskap som till exempel Danmarks- eller Tysklandsfärjan. De bilister som stannar för att erbjuda lift blir belönade med reflexvästar och skraplotter från Stena Line. 

Både aktivitetera i tävlingsområdet och gerilla-kampanjen efter vägen ska stärka Stena Lines varumärke samt visa att företaget är den ledande bilsemester-arrangören. 

Miami står för gerillaktiviteterna medan PS Communication ansvarar för event och aktiviteter i tältet.

– En liftare gör ingen sommar men står det flera liftare efter varandra reagerar man ju. Att destinationerna sedan ligger väldigt långt från Lysekil och liftarna står åt fel håll kommer säkerligen få bilisterna att tänka till lite extra, säger Peo Axelsson, marknadschef på Stena Line i ett pressmeddelande.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.