Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Lidingöloppet får ny sponsor

Publicerad: 21 April 2015, 10:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:04

Sportskyddstilverkaren Rehband kliver in som ny sponsor till Lidingöloppet. Samarbetet inleds under våren.


Lidingöloppets samarbete med Rehband ska, enligt ett pressmeddelande, bland annat handla om att Rehband i artiklar och på sociala medier ger råd om hur man underlättar sin träning.

Under namnet "Lidingöloppet on tour" ska Rehband, som en upptrappning inför loppet, också åka runt i Sverige några som ska springa.

– Med sin kompetens och sitt innovativa produktutbud kommer Rehband skapa mervärden för våra löpare, säger Tomas Hoszek, generalsekreterare för Lidingöloppet, i ett pressmeddelande.

Under Lidingöloppet ska Rehband finnas på plats tillsammans med Access Rehab, för att kunna hjälpa till med massagen på loppet.

– Skadefrekvensen inom löpning är hög och med våra produkter och kunskap om förebyggande av skador kan vi hjälpa löpare att fortsätta springa, med eller utan skador, säger Peter Lenerius, vd på Rehband, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– I och med vårt samarbete med Lidingöloppet kan vi nå ut till en bred publik och verkligen göra skillnad.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.