Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Intersport sponsrar hinderbanetävling

Publicerad: 13 Februari 2015, 12:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:13

Eld, is, taggtråd och 10 000 volt el. Det är bara några av utmaningarna som deltagarna i Tough Viking går igenom. Nu går Intersport in som samarbetspartenr.


Ämnen i artikeln:

Intersport

Intersport har tecknat ett samarbetsavtal om att bli nordisk återförsäljare för tävlingen Tough Viking som arrangeras av Reebok.

– Samarbetet med Intesport ger oss möjligheten att lyfta fram Reeboks fitnesskollektion till rätt målgrupp, inte bara på tävlingsdagen utan även inför och efter loppen, skriver Kalle Kickuth, nordisk brand director för Reebok, i ett pressmeddelande.

Hindren på banan är designade av specialister inom Kustjägarkompaniet, och består bland annat av eld, is, taggtråd och ett amerikanskt fotbollslag.

– För oss är samarbetet en viktig del i arbetet med att stärka vår sportposition tillsammans med en av våra största leverantörer, säger Ulf Kinneson, vd på Intersport, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Intersport

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.