Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Hon leder Stora Annonsörsdagen

Publicerad: 9 november 2011, 11:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:51

SvD:s ekonomireporter Carolina Neurath lanserade nyligen sin bok "Den stora bankhärvan". Nu blir hon även programledare för Stora Annonsörsdagen.


På kort tid har Carolina Neurath seglat upp som en av Svenska Dagbladets mest profilerade reportrar. Hennes bok "Den stora bankhärvan", som handlar om HQ-kraschen har sålts i över 10 000 exemplar.

Nu står det klart att hon tillsammans med journalisten Henrik Frenkel även blir programledare för nästa års upplaga av Sveriges Annonsörers event Stora Annonsördagen.

– Jag är ekonomijournalist med främst inriktning på börs och finans, men tror att jag har ett tillräckligt stort intresse för reklam för att kunna ställa relevanta frågor till de inbjudna gästerna på Stora Annonsördagen. Jag hoppas kunna bidra med många, nya infallsvinklar och frågor om hur bolagen resonerar kring sitt varumärke och annonsering, säger Carolina Neurath i ett pressmeddelande.

Per Rosvall är projektledare för Stora Annonsördagen:

– Vi hoppas kunna skapa en spännande dramaturgi i fråga om kön, ålder och temperament. Carolina som är 25 år, kommer även att ta in sin egen 80-talsgeneration i synen på reklam och marknadsföring. 80-talisterna har ju ett mycket stort intresse för starka varumärken, säger Per Rosvall i pressmeddelandet och fortsätter:

– Även om det blir svårt så hoppas vi kunna toppa evenemanget under nästa år med våra programledare och många intressanta gäster.

Förra året lockade Stora Annonsörsdagen 600 besökare.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.