Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Hasse Breitholtz till Swedbank Arena

Publicerad: 15 november 2011, 11:28
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:50

Swedbank Arena tar in den förre MTG-chefen Hasse Breitholtz i sin ledningsgrupp. Han ska fokusera på arenans event och arrangemang.


- Att vara med om att skapa Sveriges nya nationalarena och stärka regionen som evenemangsdestination är ett uppdrag som jag med glädje tar mig an. Det är bara ett år kvar till invigningen av Swedbank Arena och starten för en ny nivå av liveupplevelser, säger Hasse Breitholtz i ett pressmeddelande.

Hasse Breitholtz lämnade sin post som vice vd för MTG i januari 2009. Därefter blev han vd på Sony Music. Nyligen gick han in som styrelseordförande i design- och varumärkesbyrån BVD.

-  Vi är mycket glada att ha Hasse på plats. Nu kan vi lägga ännu mer kraft på att göra Swedbank Arena till den självklara platsen för alla typer och storlekar av arrangemang inom sport, musik och underhållning, säger Thomas Perslund, vd Swedbank Arena, i ett pressmeddelande.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.