Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Här är medielagen i dj-battle

Publicerad: 26 juni 2015, 08:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 11:56

Niklas Svensson och Anna Dahlberg vs. Fredrik Lindström och Karin Adelsköld.


Schlager möter house-klassiker när mediefajten avgörs i årets Dj-battle i Almedalen.

I varsitt dj-bås drabbar SVT:s Karin Adelsköld och Fredrik Lindström samman med Expressens Niklas Svensson och Anna Dahlberg.

– Vad har jag gett mig in på? Jag kan ungefär lika mycket om musik som Carl Bildt kan om sport. Men jag har i alla fall en danstjej inom mig, så det kommer garanterat att svänga, säger Anna Dahlberg.

Andra halvan av Expressen-duon, Niklas Svensson, utlovar schlager och danshits:

- Givetvis blir det någon schlager, men jag tänker nog i ännu större utsträckning att vi ska fokusera på somriga danshits. Fast jag har i ärlighetens namn inte riktigt hunnit prata ihop mig med Anna än, säger han och fortsätter:

– Jag har faktiskt varit med en gång tidigare, för många år sen, och då gick det inget vidare med mina schlagerlistor, men nu kommer de att vara uppdaterade.

SVT:s Karin Adelsköld är redan nu segerviss:

– Jag är inte orolig för motståndet, med tanke på vilken publik som besöker Almedalen. Hade det däremot handlat om en folkparksturné hade vi fått det besvärligt att konkurrera med Niklas ganska folkliga musiksmak. Men det här är ingen folkparkspublik.

Vad kan publiken vänta sig från er?

– Min tanke är att köra riktiga house-klassiker från 90-talet, jag och Fredrik gör alltid succé när vi ställer oss på en scen, säger hon.

På onsdag den 1 juli avgörs årets dj-battle på Kallis i Visby.

Trycket på biljetter har varit stort, och årets dj-battle är fullsatt.

– Det är ett enormt tryck. Vi rekommenderar alla som fått registreringlänkar skickade till sig att registrera sig snarast för att hämta ut sitt armband på Olearys i början av veckan, säger Mathias Kallio, som är ansvarig för dj-battle.

 

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev