Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Här är alla vinnare i The Media Award

Publicerad: 1 februari 2018, 21:30
Uppdaterad: 2 februari 2018, 07:16

Amanda Oxell utses till Årets eldsjäl på The Media Award. Foto: Janne Naess

Amanda Oxell, Wavemaker, Nike Carlstoft, Carat och Emma Lundgren, Snap Inc, är några av vinnarna i The Media Award.


Ämnen i artikeln:

WavemakerCarat

Nu står det klart vilka som kammar hem priser i The Media Award 2018, vars prisutdelning ägde rum under torsdagskvällen på Nalen i Stockholm. Syftet med The Media Award är att premiera människor inom mediebyråbranschen och bakom initiativet står Mediamecca och Sveriges Mediebyråer.

Vinnarna i The Media Award 2018:

ÅRETS ELDSJÄL:

Amanda Oxell, Wavemaker

Motivering: "Kan man annat än att beundra denna människa, som brinner för allting som passerar henne?! Proaktiv och progressiv, modig och mänsklig. Räds inte att ge sig in i hetluften och driver viktiga frågor i branschen med ett engagemang som få. Årets Eldsjäl har en outtröttlig energi och brinnande passion i både själ, hjärta och hjärna".

ÅRETS RISING STAR:

Evelina Dahlman, Carat

Motivering: "Energirik, lösningsorienterad, kreativ och alltid, alltid med kundnöjdhet i fokus. Alltid koll på läget. Alltid på tå. Och trygg, proffsig och ansvarsfull. Kort och gott: en Star!"

ÅRETS MEDIERÅDGIVARE:

Sanna Söderström, PHD

Motivering: "Med ett enormt driv och engagemang, riktigt vass på att utmana briefer och med kundens affär i fokus, utmanar hon både kund, team och medier och lyckas omvandla kundens affärsmål till väl genomtänkta och kreativa lösningar som alltid levererar mot satta KPI:er. Hjärta + hjärna = stjärna!"

ÅRETS MEDIEBYRÅLEDARE:

Nike Carlstoft, Carat

Motivering: "Med glöd som ledstjärna och ett lysande ledarskap. Lägg därtill en affärsmässighet, uthållighet och arbetsglädje utöver det vanliga och som dessutom sprids till både branschen, medarbetare, kunder och partners. Receptet på framgång – ja antagligen. För Årets Mediebyråledare har vänt fritt fall till uppskjutet. Och detta ur både medarbetar-, kund- och lönsamhetsperspektiv. What a ride!"

ÅRETS MEDIESÄLJARE:

Emma Lundgren, Snap Inc.

Motivering: "Lösningsorienterad, kunnig och extremt serviceinriktad – vilken kämpe och inspiratör! Snabbfotad och med stor förståelse för kundens affär. Alltid med kvalitet och kreativitet i sin leverans och alltid med ett leende".

ÅRETS FRONT DESK:

Agnetha Runmon, ScreamMediabyrå, Stockholm

Motivering: "Outstanding. Gör så att alla, alltid känner sig varmt och hjärtligt välkomna. Brinner för sitt jobb på ett sätt som få andra! Årets ansikte utåt och byråns ”sanningens ögonblick” personifierad".

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

WavemakerCarat

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev