Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Hammarby får ny tröjsponsor

Publicerad: 23 juli 2013, 05:19
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:39

Friskvårdsföretaget Herbalife blir officiell tröjsponsor åt Hammarby fotboll. Det sjusiffriga kontraktet är signerat till år 2016.


Herbalife har ingått ett partnerskap med AEG, som äger flera klubbar, däribland Hammarby och Los Angeles-laget Galaxy. Förutom att Herbalife blir officiell tröjsponsor till år 2016 blir företaget fotbollsklubbens globala kost- och frisvårdspartner.

– Vi är mycket glada över att ha en sponsor som kommer att underlätta ytterligare investeringar i vår klubb. Herbalife är en välkänd sponsor av flera fotbollsklubbar och vi är övertygade om att vi kommer att ha en god relation som kommer att gynna oss båda, säger Henrik Kindlund vd för Hammarby fotboll i ett pressmeddelande.

De nya matchställen kommer att premiärvisas ikväll, under vänskapsmatchen mellan Hammarby och Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain på Tele2 Arena. Avtalet innebär också att Herbalifes produkter kommer att synas runt Hammarbys arenor och i sociala medier. Dessutom uppmuntrar det till ett ökat samarbete mellan laget och LA Galaxy.

Det gör det möjligt för Hammarby att träna på LA Galaxys hemmaarena, samt för lagen att spela en träningsmatch på arenan. Som en del i avtalet har dessutom ett program för spelutbyte mellan lagen tagits fram.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.