Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Halebop sponsrar sportläger för barn

Publicerad: 11 Maj 2015, 12:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:01

I "Stadium Sports Camp" får barn och unga prova olika sporter. Lägret arrangeras under fyra sommarlovsveckor.


Ämnen i artikeln:

StadiumHalebop

I Halebops sponsorskap kommer det bland annat ingå att telefonoperatören ser till att både lägerdeltagare och ledare har tillgång till mobiltelefoni så att de lättare kan kommunicera med varandra.

– "Stadium Sports Camp" är ett fantastiskt event där vi får stor möjlighet att stötta schyssta ungdomsaktiviteter som stämmer väl överrens med vårt varumärke. Här är det fokus på att alla får vara med, aktivera sig och ha roligt, säger Åsa Bohman, reklamansvarig på Halebop, i ett pressmeddelande.

Halebop ger också, i samarbete med Stockholm Stadsmission, bort tio lägerplatser till barn som på grund av ekonomiska orsaker inte kan vara med.

– Vi är glada över att få en positivt laddad och aktiv huvudsponsor som vill vara med och se till att våra deltagare får en oförglömlig vecka på sommarlovet. Genom stöttningen kan vi tillsammans utveckla upplevelsen och kvalitetssäkra lägret, säger Marcus Grapne, ansvarig för lägret, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

StadiumHalebop

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.