Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Halebop – huvudsponsor till dansfestivalen Streetstar

Publicerad: 29 mars 2016, 07:29
Uppdaterad: 29 mars 2016, 13:56

Efter elfte året i rad drar dansfestivalen Streetstar igång i Stockholm där Halebop går in som huvudsponsor. Festivalen börjar imorgon och pågår under en tre dagars period.


Ämnen i artikeln:

Halebop

2005 arrangerades dansfestivalen Streetstar för första gången i Sverige och har med tiden vuxit till en institution på den internationella streetdans-scenen.

Deltagare från över trettio länder kommer till Stockholm efter månader av förberedelser och spänner sig över spektrumet från de största internationella stjärnorna till unga, lovande talanger.

Halebop vars målgrupp är unga i sinnet och lever en stor del av sitt liv online, ansåg att detta var en perfekt plattform för dem av synas på.

– Streetstar är ett arrangemang som känns helt rätt för Halebop att stå bakom. Här kan vi träffa vår målgrupp och vara med och bidra till att ungdomar kan utveckla sin kreativa förmåga och förverkliga sina drömmar, säger Åsa Bohman marknadsansvarig för Halebop i ett pressmeddelande.

Under festivalen deltar alla tävlande i så kallade ”battles” där dansarna genom improvisationer till musik ska övertyga domarna och publiken om att just de är bäst.  

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Halebop

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.