Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Gymgrossisten sponsrar "The Mauler"

Publicerad: 25 September 2013, 09:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:33

Fightern och UFC-stjärnskottet Alexander "The Mauler" Gustavsson har slagit till sig en ny sponsor.


Efter den omdebatterade förlusten mot Jon ”Bones” Jones i helgens stora UFC-gala i Toronto kan nu Alexander Gustavsson trösta sig med ny sponsor.

Det är kosttillskottskedjan Gymgrossisten som nu ställer sig bakom Sverige nya stjärna.

Vi är väldigt stolta över att ingå detta samarbete med Alexander, det är ett privilegium att få sponsra en atlet som honom. Efter helgens titelmatch i Toronto har Alexander verkligen visat att han är en given kandidat till bältet och världsmästartiteln i UFC, säger säger Mikael Nilsson, COO på Gymgrossisten i ett pressmeddelande.

Utöver finansiell sponsring kommer Gymgrossisten.com med sitt team av dietister och näringsfysiologer, hjälpa Alexander att sätta samman en optimal plan för hans kosthållning.

– Jag är väldigt tacksam. Det är mina sponsorer som gör att jag kan göra det jag gör, träna på heltid och pusha mig hårt för att utvecklas. Kosten är idag inte min starkaste sida så jag ser fram emot att lära mig mer under resans gång, säger Alexander Gustavsson i samma pressmeddelande.

Gustav Thunander

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.