Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Great Works anordnar matvecka

Publicerad: 30 Maj 2012, 11:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:20

På fredag startar "Stockholm Culinary Week", ett matevenemang som initerats av Great Works.


Ämnen i artikeln:

Great Works

Tillsammans med Anders Sewerin och Johan Turesson från "Smaka på Stockholm" anordnar Great Works " Stockholm Culinary Week".

– Vi älskar att laga goda grejer och detta intresse delar vi med Anders och Johan. Det har varit en dröm att få jobba med mat, men vi hittade ingen perfekt kund, så vi fick göra det själva, säger Kalle Söderquist, cd på Great Works och en av initiativtagarna, till dagensmedia.se.

"Stockholm Culinary Week" är ett öppet evenemang som innehåller olika event, såsom cook-alongs, där intresserade kan laga mat med olika matprofiler, och Culinary Walks, där deltagarna går från restaurang till restaurang och äter en rätt från varje kök.

Partner för evenemanget är Samsung Vitvaror.

– Det är jättekul att de delar vårt intresse. De har letat länge efter något som är tillräckligt bra. Det finns ju så mycket bra mat i Stockholm, men det har saknats ett sådant här evenemang.

"Stockholm Culinary Week" pågår fram till 6 juni.

Evenemanget stöds av Stockholms stad.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Great Works

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.