Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Event/sponsring

Globalt SAS-uppdrag till PS Communication

PS Communication vinner uppdrag för flygbolaget SAS.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Publicerad: 27 Oktober 2015, 14:12
Uppdaterad: 21 April 2016, 08:38

Ämnen i artikeln:

PS CommunicationSAS

Avtalet mellan SAS och PS Communication innebär att byrån blir flygbolagets globala partner inom flera discipliner – såsom lanseringar, kundevents, interna möten, sponsoraktivering och mässor.

PS har tidigare i år hanterat SAS lansering av den nya Business Class-flygstolen samt invigningar av nya lounger på Landvetter och Arlanda.

De uppdragen ligger nu till grund för det fördjupade samarbetet.

– Vi är väldigt glada för samarbetet med PS Communication. Vi presenterar många spännande nyheter på SAS just nu och PS Communication kommer hjälpa oss kring arrangemang som kräver både kreativitet och praktiskt utförande. De känner vårt varumärke väl eftersom vi har arbetat tillsammans tidigare och därför vet vi att de kan presentera idéer och lösningar som passar just våra behov. Jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans kring spännande projekt framöver, säger Stefan Hedelius, VP Global Marketing på SAS, i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

PS CommunicationSAS

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.