Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Garmin tar plats i triathlontävling

Publicerad: 4 april 2014, 04:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:42

Bolaget samarbetar med Vattenfall World Triathlon Stockholm.


Garmin, som tillverkar navigations- och kommunikationsutrustning, är ny partner till Vattenfall World Triathlon Stockholm, som i augusti hålls för tredje gången.

Partnerskapet innebär bland annat att Garmin upprättar en så kallad Garmin Power Zone under loppet.

– Garmin Power Zone är en passage under loppet där nära och kära kan heja fram sina favoriter från en läktare. Vi peppar deltagarna med, speaker, musik och andra aktiviteter som skapar glädje och energi, säger Ida Enstedt, eventansvarig på Garmin Nordic Sweden, i ett pressmeddelande.

Garmin driver sedan tidigare en Power Zone under Stockholm maraton. Bolaget kommer även att finnas på plats intill tävlingsbanan och visa upp sina produkter för löpning, cykling och simning.

Martin Bengtsson, Vattenfall World Triathlon Stockholms tävlingsgeneral:

– Garmin Power Zone kommer sätta färg och prägel på Vattenfall World Triathlon Stockholm. Upplevelsefaktorn på evenemanget kommer stärkas rejält – både för deltagare och åskådare.

Vattenfall World Triathlon Stockholm är dels en deltävling i VM-serien (lördag 23 augusti), och dels en motionstävling (söndag den den 24 augusti).

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.