Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Försäkringsbolag blir partner med Hammarby fotboll

Publicerad: 24 mars 2015, 11:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

Försäkringar där en del av premien tillfaller Hammarby ska få klubbens supportrar att teckna avtal med Moderna Försäkringar.


Moderna Försäkringar blir Hammarby fotbolls nya officiella partner. Enligt ett pressmeddelande har de tecknat ett flerårigt samarbetsavtal med Hammarby.

– Vi är väldigt nöjda över avtalet med Moderna Försäkringar. De har visat på engagemang och insikt i de diskussioner vi haft. Det är en modern typ av sponsor som vet att det krävs ett aktivt samarbete med klubben för att nå framgång i sitt sponsorskap, säger Henrik Kindlund, vd på Hammarby fotboll, i ett pressmeddelande.

Samarbetet inleds idag och det innebär bland annat att Hammarbys anhängare kan teckna försäkringar där en del av premien tillfaller klubben.

– Hammarby fotboll är ett starkt varumärke och klubben har riktigt bra publiktillströmning. Det är glädjande att vi nu kan erbjuda alla Hammarbys anhängare att vara med och stötta klubben genom att teckna våra försäkringar, säger Christopher Almroth, försäljningschef på Moderna Försäkringar, i ett pressmeddelande.

De senaste fem åren har Hammarby fotboll spelat i superettan, men är den här säsongen tillbaka i allsvenskan.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.