Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Expressen och Aftonbladet gör upp i DJ-båset

Publicerad: 10 juni 2016, 14:25
Uppdaterad: 16 juni 2016, 15:29

DJ-BATTLE. Kampen har redan börjat – här är lagen och så ska de säkra segern.


Den 6 juli avgörs Dagens Medias årliga DJ-battle, som vuxit till ett av Almedalens största event.

Innan politiker från Alliansen och Regeringen äntrar dj-båsen värmer vi upp Kallis med medie-battlet.

I år står fighten mellan Expressen och Aftonbladet.

Laguppställningen är klar – och båda tidningarna jobbar på sina låtlistor.

– Aftonbladets vana trogen så går vi naturligtvis på vinst, inget alternativ finns, säger nyblivna chefredaktören för Aftonbladet Sofia Olsson Olsén.

Vid sin sida i dj-båset har hon Schibstedkollegan Fredric Karén, chefredaktör för Svenska Dagbladet.

De möter tufft motstånd från Expressens Alex Schulman och Anna Herdenstam.

– De kommer att vinna kvällstidningsfajten på Kallis scen i det prestigefyllda DJ-battle. Fotbolls-EM, sommar-OS och USA-valet i all ära, det här är väl ändå medie-Sveriges största snackis? säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och fortsätter:

– Jag såg både bilder och filmer från Aftonbladets sommarfest där Sofia Olsson Olsén sjöng. Janne Helin, Karin Magnusson och alla andra som Expressen mött i DJ Battle har varit bra, men det känns som om LO och J.P. Morgan toppar laget nu med Sofia.

Sofia Olsson Olsén:

– Jag och Aftonbladet, tillsammans med SvD:s Fredric Karén, kommer att leverera en show publiken sent ska glömma. Vi har redan varje dag en överlägset stor publik som väljer oss. Det kommer inte att bli annorlunda i Almedalen.

Thomas Mattsson:

- Aftonbladet slutade redovisa TS-upplaga när Expressen gick om och veckan efter att Expressen TV haft fler tittare än Aftonbladet TV så hoppade de också av Kia-index, men DJ-battle kommer de inte undan...

Med mindre än en månad kvar till Almedalen är merpartern av biljetterna slut. De som lyckats knipa ett entréband till DJ-battle har blivit meddelade via mejl.

Har du inte lyckats få biljett är det ändå inte kört – teckna en prova-på-prenumeration på vårt redesignade tryckta magasin så får du två biljetter till DJ-battle. Antalet är dock begränsat – boka genom att klicka här.

 

 

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev