Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Eventum lanserar National Geographic

Publicerad: 18 Oktober 2012, 13:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

Stiftelsen National Geographic har valt eventbyrån Eventum för att lansera National Geographic Live i Europa.


Ämnen i artikeln:

National GeographicEventum

National Geographic är en stiftelse som bedriver forskning, utveckling och utbildning inom främst de naturvetenskapliga områdena och är verksam via både magasin och tv-kanaler.

Eventums uppdrag innebär att eventbyrån kommer att marknadsföra och producera föreläsningar med National Geographics filmare och fotografer i Europa. I Stockholm har Konserthuset gått in som partner.

– Vi är mycket stolta över att National Geographic valt Eventum för de här fantastiska föreläsningarna. Vi ser National Geographic Live som en underhållningsplattform för både allmänhet och företag som söker något inspirerande och samtidigt bidrar till något viktigt – bevarandet av vår planet för kommande generationer, säger Mats Ahldén, vd på Eventum, i ett pressmeddelande.

Utöver föreläsningar på Konserthuset kommer Eventum och National Geographic även att sjösätta ett projekt för att öka intresset för naturvetenskapliga ämnen bland gymnasiestudenter och -lärare. Bland annat kommer byrån att ta fram matinéfilmer.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

National GeographicEventum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.