Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Efter matraseriet – Gyllene hjulet ber om ursäkt

Publicerad: 20 April 2012, 08:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:25

Gästerna på Gyllene Hjulet-galan tyckte inte om maten som serverades. Nu ber arrangörerna om ursäkt och erbjuder kompensation.


Ämnen i artikeln:

Gyllene HjuletSponsrings- och eventföreningen

Gyllene Hjulet-galan, som gick av stapeln i mars på Stockholm Waterfront, hade sport som tema.

Även maten som serverades hade sporttema, i form av "sportpub-mat" som minihamburgare, grillspett, kycklingklubbor och nachos.

Det var inte populärt bland besökarna, och Sponsrings- och eventföreningen har fått en hel del kritik för maten från besvikna festdeltagare, som betalat dyra pengar för sina biljetter till galan.

Nu ber föreningen och Stockholm Waterfront om ursäkt och utlovar kompensation. Alla som kom på festen har fått ett mejl med erbjudande om en gratis frukost i hotellets restaurang.

"Vi tycker själva att den middag som serverades under kvällen inte höll den jämna och höga kvalitet som vi vill leverera på samtliga evenemang. Vi hoppas därför att du och en vän vill komma tillbaka och njuta en härlig frukost i RBG Bar & Grill på hotellet. Vi vill visa hur Waterfronts fina kök normalt sett levererar och hoppas självklart att vi får se dig som gäst igen i framtiden", skriver Sponsrings- och eventföreningens vd Niklas Birgetz och Stockholm Waterfronts marknads- och försäljningschef Kenth Larsson i meddelandet.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.