Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Dominika Peczynski leder Dagens Medias DJ-battle

Publicerad: 16 juni 2016, 15:34
Uppdaterad: 17 juni 2016, 11:01

Hon ska hålla battlande ministrar och chefredaktörer i schack.


Ämnen i artikeln:

DJ-battle

Den 6 juli avgörs Dagens Medias årliga DJ-battle i Almedalen. I dj-båsen möts först Aftonbladet och Expressen i media-battlet – innan politiker från Alliansen och Regeringen äntrar scenen.

På ett fullsatt Kallis – med 2 300 i publiken – får Dominika Peczynski hedersuppdraget att leda DJ-battlet.

– Det blir ett jäkla drag och lite glamour också. Själv tänker jag satsa på en hellång paljettklänning. Det gäller att passa på och klä upp sig när tillfälle ges. Jag uppmanar alla att göra det, även herrarna, säger Dominika Peczynski.

Vad har du själv för relation till DJ-battlande?

– Jag är ingen tävlingsmänniska och bryr mig inte om ifall jag vinner eller förlorar. Jag battlade mot Anna Bråkehielm en gång för många år sedan på något sunkigt hak i Gamla Stan. Tror bestämt jag förlorade den gången men jag var lika glad för det.

Vad vill du helst höra på dansgolvet?

– Jag älskar Touch Me med Samantha Fox och Ooh Aah Just a little Bit med Gina G. Kan inte tröttna på dessa två underbara låtar. Jag har extremt banal musiksmak. När jag var yngre skämdes jag över detta faktum men numera är jag mer som en skamlös äldre dam och bejakar mina guilty pleasures.

Vad tror du det är som gjort Dagens Medias DJ-battle så populärt? 

– Att människor avslöjar vilka de är genom vilka låtar de väljer.  Att de antingen har dålig smak eller att de är ängsliga och pretentiösa, eller bara härliga. Låtval säger väldigt mycket om en person. Både sånt som hon eller han vill ha sagt och sådant som man kan läsa mellan raderna. Det är hur spännande som helst för alla amatörpsykologer.

 

Har du inte lyckats få biljett till DJ-battle är det ändå inte kört. Teckna en prova-på-prenumeration på vårt redesignade magasin – så får du två biljetter till DJ-battle.

Antalet är dock begränsat, boka genom att klicka här.

 

 

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DJ-battle

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev