Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

De sponsrar Bingo Rimérs stjärttävling

Publicerad: 17 Oktober 2013, 11:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:30

I sin nya tävling söker Moores chefredaktör Bingo Rimér "vältrimmade rumpor" och "välsvarvade bringor". Tävlingen sponsras av flera väletablerade varumärken.


Det är på Moore.se som Bingo Rimér utlyst en tävling för att hitta Sveriges snyggaste rumpor och överkroppar. Är man tjej tävlar man med sin rumpa medan män tävlar om att ha den mest vältränade överkroppen.

" Jag har kommit på att traditionella skönhetstävlingar kan vara väldigt orättvisa och ouppnåeliga för de allra flesta. Man föds med sitt face och det är inte så mycket man kan göra åt den saken. Möjligtvis kan man operera om sig men det blir sällan till ett bättre resultat. Därför har jag kommit fram till att det är mycket roligare och mer rättvist att tävla i något som faktiskt alla kan påverka! Nämligen en kroppsdel!", skriver Bingo Rimér.

Första pris är en resa till Los Angeles och tävlingen sponsras av dryckföretaget Celsius, gymkedjan Nordic Wellness och Gymvaruhuset.

– Delvis beror det på att vi känner Bingo Rimér privat och delvis på att vi tycker att det här är ett bra sätt att nå ut till fler eventuella konsumenter, säger Marcus Oddhammar, marknadsansvarig på Gymvaruhuset, om att bolaget exponerar sitt varumärke i anslutning till tävlingen.

Vad hoppas ni få ut av att sponsra den här tävlingen?

– Det är som med allt annat, mer försäljning.

Marcus Oddhammar är inte oroad över att Gymvaruhuset ska få kritik för att bolaget sponsrar en tävling som går ut på att tjejer ska skicka in bilder på sina lättklädda stjärtar.

– Nej, den är gjord på ett så pass lättsamt sätt så det tror jag inte är så farligt. Sen är det som med allt annat att någon alltid har en åsikt.

Har du själv skickat in en bild till tävlingen?

– Haha, nej det har jag inte gjort. Det hade nog inte gått så bra.

Dagens Media har även sökt ansvariga på Celsius och Nordic Wellness.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.