Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Coop åker till Way Out West

Publicerad: 23 maj 2016, 09:47
Uppdaterad: 23 maj 2016, 09:47

Coop tar ekoeffekten till Way Out West.


Ämnen i artikeln:

Way out WestCoop

Coop och Way Out West inleder ett nytt samarbete under årets upplaga av festivalen. Under festivaldagarna kommer Coops hållbarhetsinitiativ, som Ekoeffekten och Knasiga grönsaker, att bli en ny attraktion på den vegetariska festivalen.

– Way Out West vill precis som Coop sticka ut hakan och driva på inom hållbarhet. Jag hoppas att deras publik redan har uppmärksammat våra initiativ Ekoeffekten och Knasiga grönsaker. Nu inför sommaren laddar vi för att ge oss på ännu en stor fråga inom mat och hållbarhet och det kommer säkert att bli en del av vårt engagemang på festivalen, säger Björn Larsson, marknadsdirektör på Coop, i ett pressmeddelande.

Det partnerskap Coop nu inleder med Way Out West innebär också att man fördjupar sitt samarbete med Live Nation och Luger, man har sedan tidigare samarbeten kring Melodifestivalen.

Göteborgsbaserade Way Out West går av stapeln den 11 augusti och avslutas den 13 augusti. Festivalen har under sina tio år blivit en plattform för hållbarhetsfrågor, bland annat är det femte året i rad som maten på festivalområdet är helt vegetarisk.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

Way out WestCoop

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.