Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Comhem blir huvudsponsor till Svenska e-sportcupen

Publicerad: 29 April 2013, 11:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:47

Den nya datorspelsturnerningen Svenska e-sportcupen knyter till sig huvudsponsoren Comhem.


Ämnen i artikeln:

Comhem

Nu kliver Comhem in i datorspelens värld som huvudsponsor till Svenska e-sportcupen som arrangeras av ungdomsförbundet Sverok.

Det är första gången som Comhem gör en satsning på en e-sportturnering, men som de anser passar in väl i varumärket eftersom bredband har en stor roll i sporten.

– Det kom naturligt, det är ett område som har exploderat de senaste åren. Det har blivit accepterat på ett annat sätt och växt till fler och fler grupper som håller på med spel, säger Ola Eriksson, presschef på Comhem till Dagens Media.

Han berättar vidare att datorspel som sport växer kontinuerligt, och hoppas på att kunna dra nytta av den för att få exponering.

– När man är på plats på de större eventen är det fullt med folk, och de hejas på som om det vore vilken fotbollsmatch som helst.

Deltävlingar hålls på flera håll i Sverige, och den stora finalen kommer att hållas i Göteborg i december på Scandinavium. Den kommer att livesändas av TV4 Play.

Ola Eriksson berättar att det är för tidigt för att veta mer specifikt hur Comhems sponsorskap kommer att se ut på plats.

– Vi kommer aktivera vårt sponsorskap på flera olika sätt. Vi kommer göra varumärket synligt på eventen och prata om våra produkter och tjänster.

Sebastian Parkkila

Ämnen i artikeln:

Comhem

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.