tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Coca-Cola sponsrar Kosovare Asllani

Publicerad: 28 december 2018, 07:32

Fotbollsstjärnan Kosovare Asllani blir ambassadör för Coca-Cola.

Coca-Cola inleder ett samarbete med en av världens bästa fotbollsspelare – Kosovare Asllani.

Ämnen i artikeln:

Svenska FotbollförbundetCoca-Cola

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Kosovare Asllani blir med start 1 januari 2019 ambassadör för Coca-Cola i ett tvåårigt samarbetsavtal. Samarbetet gäller samtliga produkter som Coca-Cola säljer på den svenska marknaden, det vill säga bland annat Fanta, Mer och Powerade. Dessutom innebär avtalet att Coca-Cola får branschexklusivitet inom kategorin icke alkoholhaltiga drycker.

– Det känns väldigt spännande att inleda ett samarbete med Coca-Cola som satsar så stort på fotboll, speciellt inför kommande VM. Vi delar våra ambitioner för fotbollen och har samma värderingar. Det är på tiden att statusen för oss damfotbollsspelare höjs till den nivå vi förtjänar och det är fantastiskt kul att få jobba mot ett mer jämställt fotbollssverige där alla värderas lika tillsammans med Coca-Cola, säger Kosovare Asllani i ett pressmeddelande.

Samtidigt står det även klart att Coca-Cola förlänger och utökar sitt samarbete med Svenska Fotbollförbundet.

Avtalet är förlängt till år 2020 och Coca-Cola är liksom tidigare exklusiv dryckespartner med varumärkena Coca-Cola och Bonaqua. Samarbetet utökas också genom att Powerade får exklusiva rättigheter inom funktions- och sportdryckskategorin.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev