Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Charlotte Kalla fortsätter åka Volkswagen

Publicerad: 16 april 2015, 06:00
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

I minst tre år till kan Charlotte Kalla och resten av det svenska längdskidlandslageet fortsätta köra Volkswagen till träningarna.


Ämnen i artikeln:

Volkswagen

Bilföretaget Volkswagen och det svenska längdskidlandslaget har jobbat ihop i drygt sju år. Nu meddelar dem att samarbetet kommer att fortsätta ytterligare minst tre år.

– Att fortsätta som samarbetspartner till detta fantastiska landslag är något vi värderar mycket högt. Under åren har vi gjort många bra saker tillsammans, inte minst vår kommunikation med bland annat ett antal uppmärksammade reklamfilmer, säger Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige, i ett pressmeddelande.

Samarbetet innebär bland annat att landslaget även i fortsättningen kommer att köra Volkswagen till och från tävlingar och träningar.

En av landslagets starka profiler är Charlotte Kalla, som tidigare i år deltog i en reklamfilm för Passaten 2,0 TDI tillsammans med Anna Haag och Emil Jönsson.

– Jag tycker att det är bra att förbundet har lyckats förlänga avtalet med Volkswagen, säger Charlotte Kalla i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Bilåkandet är en del av vardagen för mig och de andra i laget. De bilar vi kör måste bara fungera för att vi ska kunna lägga fullt fokus på att förbereda oss inför tävlandet.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Volkswagen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.