Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Carlsberg till Swedbank Arena

Publicerad: 25 Maj 2011, 06:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:09

Carlsberg Sverige är den första officiella sponsorn till nationalarenan.


Ämnen i artikeln:

Carlsberg

Carlsberg blir en av sex officiella sponsorer, alla med branschexklusivitet, skriver Swedbank Arena i ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att besökarna kommer att kunna köpa Carlsbergs-drycker som Ramlösa, Pepsi, Festis och Carlsbergs öl på arenan.

Dessutom får Carlsberg exponering på arenan och en ”aktiv roll på plats” och får rätten att använda Swedbank Arena i sin marknadsföring.

Avtalet löper i sju år.

Carlsberg är sedan tidigare global sponsor till fotbolls-EM nästa år och sponsrar även Storbritanniens nationalarena Wembley, Parken i Köpenhamn och Anfield i Liverpool.

Swedbank Arena ska vara redo för invigning nästa år.

–  Swedbank Arena kommer att bli den naturliga mötesplatsen för varumärken som vill associeras med de bästa live-upplevelserna. För oss är det också viktigt att teckna avtal med partners som förhöjer upplevelsen för våra gäster, säger Christian Alexandersson, vd på Swedbank Arena i pressmeddelandet.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Carlsberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.