Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Carlsberg lanserar ny fest

Publicerad: 30 januari 2015, 07:57
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:15

Efter "Where's The party?" – nu lanserar Carlsberg sitt nya festkoncept "The Green Door Project".

Ämnen i artikeln:

Carlsberg

MJ

Markus Jacobsson


I morgon lördag är det premiär för Carlsbergs nya festkoncept "The Green Door Project".

Projektet är ett samarbete mellan Carlsberg och eventbyrån Grandins Flying Circus.

– Eventet kommer att genomföras i en helt ny lokal som är en korsning mellan en industrilokal och gymnastiksal tio minuter från innerstan. Lokalen har kapacitet på 3000 personer så det kan bli en riktig brakfest, säger Jakob Grandin delägare på Grandins Flying Circus till Dagens Media och fortsätter:

– Vi vill utforska framtiden för kultur och festupplevelse i Sverige och det är unikt för oss som byrå att jobba i detta gränsland, med populärkultur i ena handen och varumärket i den andra.

Carlsberg har tidigare arrangerat fester under konceptet "Where's The Party?" men det slopas nu alltså till förmån för "The Green Door Project".

– Efter att framgångsrikt ha utvecklat och drivit "Where's The Party?" under ett antal års tid så kände vi att vi nått ett klimax i vad vi kunde uppnå. Därför vill vi "ta det tillbaka" och återvända till vår grundtanke och skapa en plattform där framtidens visionärer inom musik, konst, mode, design, möts och skapar unika samarbeten, säger Johan Örtegren Marknadschef på Carlsberg Sverige i ett pressmeddelande.

Vad kommer att hända i morgon?

– Det kommer att bli liveframträdanden från Sakarias och Little Jinder och uppträdanden på dansscenen från bland andra Studio Barnhus + Frida Vega, säger Jakob Grandin till Dagens Media och fortsätter:

– Vi har såklart stora förväntningar på detta, speciellt ur ett arrangörsperspektiv. Det finns inga felmarginaler, det handlar om en kväll. Vi vill få upp snacket och energin kring detta.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev