Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Carina Nunstedts nya jobb – författarmöten

Publicerad: 22 Mars 2012, 08:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:28

Bonnierförlaget startar Books & Dreams, en arena för författarmöten. Ansvarig blir Carina Nunstedt och Lina Rönning.


Ämnen i artikeln:

Bonnier

Bonnierförlagen har länge tittat på olika möjligheter för att utveckla nya arenor där fler författare kan synas. Nu blir det verklighet genom nystartade Books & Dreams. Eventen, som drar igång i höst, kommer också att erbjuda plats år andra förlags författare, samt för externa sponsorer.

Carina Nunstedt, som tidigare skapade och var chefredaktör för Bonniertidningen Yourlife blir, tillsammans med Lina Rönning, ansvarig för den nya verksamheten. 

– Carina Nunstedts tidigare events har varit väldigt uppskattade av såväl författare som av publik och sponsorer. Hon har ett eget format med fokus på läsarupplevelser och personliga möten med författare som vi nu tar vidare i ny regi. Vår ambition är att detta ska bli en etablerad eventserie för författare från såväl Bonnierförlagen som andra förlag, säger Håkan Rudels, förlagsdirektör på Bonnierförlagen i ett pressmeddelande.

Lina Rönning säger till dagensmedia.se:

– Jag och Carina har jobbat som konsulter för Bonnier Tidskrifter och utvecklat Yourlife och nu tar vi en del av det konceptet  till Bonnier Förlag.

Vilka konkurrenter har ni i det här segmentet?

– Bokbranschen anordnar ju en del event själva men det här är i en lite annorlunda form. Vi säljer biljetter och bjuder in till en helkväll med mat och dryck.

Det första eventet hålls den 17:e september.

– Vi har redan bokat ett flertal stora och spännande namn.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Bonnier

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.