Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Bingo Rimér firar Man-lansering med "Salomon City Trail"

Publicerad: 21 april 2015, 08:44
Uppdaterad: 18 februari 2016, 13:49

I Salomons stadslopp ska Bingo Rimér själv springa – då han inte delar ut det nya numret av tidningen Man till andra deltagare.


Bingo Rimérs bolag Lejon Media är mediepartner till Salomons lopp "Salomon City Trail". Under loppet, som genomförs i Kungsträdgården på söndag, ska Bingo Rimér passa på att fira det nya numret av tidningen Man.

– Det sker i ett perfekt sammanhang och det är den här imagen vi vill sätta på tidningen. Man är ett magasin för män med fokus på träning, hälsa och mode så det är kanonupplägg, säger Bingo Rimér till Dagens Media och fortsätter:

– Vi vill också särskilja oss från de etablerade träningsmagasinet med att ha en någorlunda hög modegrad. Tanken är att Man ska kila in sig mellan King, Café och traditionella träningstidningar.

Under dagen ska Lejon Media lansera det nya numret av Man och dela ut det till deltagarna. Loppet arrangeras av Raw Agency. Enligt Bingo Rimér har ett "running camp" satts ihop från Lejon Media. Bingo Rimér själv ska delta i loppet.

– Jag har både ADHD och damp som jag kan utnyttja maximalt. Jag springer också regelbundet. När jag deltog i "Everest Challenge" i Hammarbybacken tog jag i så mycket att jag blev sängliggande efteråt av överansträngning, säger Bingo Rimér och fortsätter:

– Den här gången tror jag att jag måste fokusera på att se bra ut istället för att vinna. Loppet genomförs i centrala Stockholm och det är ett väldigt tacksamt ställe att ha ett event på. Både min son och sambo ska springa, så det är som en familjefest.

Sajten man.se startades redan 2003, men enligt Bingo Rimér fanns det inte lika stor förståelse för produkten då.

– Det var mycket vältränade killar, så det var många som trodde att man.se var en gay-community. Nu är tiden mogen för en sådan här produkt och vi har fått väldigt bra respons.

"Salomon City Trail" är ett trail-lopp. Det betyder att deltagarna kommer att springa på skiftande underlag, som trappor och bakgator.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.